::   OC-Papat    ::   Tiedotteet    ::   Kuvagalleriat    ::   Kommellukset    ::   WebCam    ::   Tiedostot    ::   Tulokset    ::   Yhteystiedot    ::   Linkit   ::
OC-Papat, ahaa.... Jotain oikein tapahtuukin joskus?
 

OC-Papoille uusi koti
Vaikka eläkeläisten ja muiden pikku-hiljaa ikääntyvien veteraanien etuisuuksia vain karsitaan on kuitenkin jotain iloisiakin uutisia aina välillä. Eli wanha kunnon pappa-sivusto on saanut uuden kodin intternet.orgilta sopuisan tarjouksen voimin. Tässä yhteydessä on annettava kehut myöskin edelliselle palveluntarjoajalle jota ei käy missään nimessä mollaaminen, mallikasta työskentelyä on ollut. Toivotaan että tästäkin kodista tulee yhtä pitkäikäinen.

Mitä tämä tarkoittaa teille? Ei mitään. Osoite www.oc-papat.com on ja pysyy. Notta kellottelemisiin!
09.12.2008 by CP-Geek


Uusi "osasto" tulossa!
Eli päätimme tässä eräänä iltana laittaa sivuille yhden uuden osaston, jonka nimeksi kehittyi "Kootut Kommellukset", eli lyhyemmin "Kommellukset".
Alueen tarkoituksena on olla pappojen "tarinanurkka" johon voidaan tunkea kertomuksia kommelluksista / laitteista, mitä nyt päähän juolahtaa. Tarinat oikoluetaan varmuuden vuoksi toisten pappojen toimesta... (Voi tulla virkapukuiset jos oikein innostuu)

Tämmötti tällä kerta..
20.11.2005 by CP-Geek


OC-Papat kehittyvät ja lisääntyvät!
Niinkin uskomattomalta kuin se kuulostaa, OC-Papat kehittyvät ja laajentuvat!
Tuorein lisäys aikamiesten ei-niin-vakavaan seurakuntaan on Paakkis, kylmän kellotuksen konkareita kylmästä pohjoisesta. Paakkiksella on aina huumori herkässä ja kellot tapissa, ja näillähän pääsee jo pitkälle.

Tervetuloa, ja muista varata paikka valmiiksi suljetulle osastolle!

tongue
10.09.2005 by CP-Geek


Karjala takaisin?
Itärajan OC-Pappatoivo, pappa-juniori Jolli aikoo tarkastaa raudantuhoamistaitonsa huomenissa eli lauantaina 9.7.2005. Kuulemma CO2:t on tilattuna ja tyttis pois häädettynä... Seniorit odottavat jännityksellä ja irkissä valmiina neuvomaan ;)

Mites se olikaan, karjala takaisin vaikka pullo kerrallaan?

Tuloksia: Ja tulihan sieltä, SuperPI 1M aikaan 28.938 sek ja 8M aikaan 5.08.734, eli kyllä se Pappojen junioritoiminta tuottaa tulosta :)
08.07.2005 by CP-Geek


Pappa-miitin tuloksia
Lueppa koko juttu...
02.07.2005 by CP-Geek

Pappa-Miitti @ Oravainen 1-3.7.2005 (Päivitetty 30.06.2005)
Pappa-miitti 2005 virallinen Tiedote
28.06.2005 by CP-Geek

Miitti lähestyy...
Hurjaakin hurjempaa valmistelua, jäät + typet tilattuna, ei lopu kesken, kuljetus noille hesan tontuille fixattu, iltaohjelma varmistettu, webcam-juttuja funtsittu... Eli kyllähän tämä tästä. Luvassa kirjaimellisesti jäätävää menoa. eli Stay TuneX!
03.06.2005 by CP-Geek


Html... php... mitähän vielä...
Sivustolle on tulossa isompaa muutosta. Papoille on tilattu uusi logo, jonka pitäis tulla viikon-parin sisällä. Ajatuksissa on hieman uusi lähestymistapa sivuston kehittelyyn, nimittäin aikomuksena on lähteä logosta ja rakentaa layout sen ympärille, pitäen samaa teemaa "runkona" Katsotaan kuinka koodarin käy...

UPDATE: Logo on rajusti myöhässä, oli ajatuksena saadaa uusi sivusto pystyyn ennen miittiä, nyt alkaa näyttämään hiukan tiukalta sen kanssa. Katsotaan kuinka asiat kehittyvät.
14.05.2005 by CP-Geek


Pitkästä aikaa...
... tuli päivitettyä sivustoa, eli rakenteessa pieniä muutoksia, laskurit poistettu teinix-meininkin merkeissä (plää, kuka tollasia tarvitsee) sekä kauan kaivattu linkki-sivusto lisätty. Mikäli linkeissä on urveltamista, kertokaahan valituksen vaikka irkissä (#oc-papat @ IRCNet) koska huutelin siellä linkkejä useamman viikon, tuloksena kolme meiliä... (Hävetkää :D)

Tommottii, miittiä odotellessa hyvää kevään jatkoa!
12.05.2005 by CP-Geek


Uusi alasivu, apua kaivataan
Eli olisi tarkoitus kerätä suhteellisen kattava, eri osa-alueet sisältävä linkkihakemisto. Mikäli sinulla tulee mieleen jokin HW-sivusto, hyvä boardi, loistava softasivu (laillinen!) niin laitappa vaikka meiliä [email protected]

Osa-alueina esim AMD, Intel, ATI, nVidia, boardit jne.

Ehdotuksia otetaan vastaan!
25.04.2005 by CP-Geek


Huhuja...
Huhujen mukaan OC-Papoilla on tiimi-ilta lähitulevaisuudessa, joten katsotaas mitä tapahtuu...
Selvänä tarkoituksena on posottaa yksi tiimitulos Muropaketin tiimi-listalle.

Odotamme jännityksellä mitä OC-Pappojen itäisin haara-osasto saa aikaiseksi ;)
15.03.2005 by CP-Geek


Sivuston evoluutio
Sivustolle on tänään lisätty uutisointijärjestelmä, käytössä tällä hetkellä etusivulla sekä täällä tiedotteissa. Tästä on hyvä jatkaa, eli katsotaan mitä giikin-retales saapi aikaiseksi.
03.03.2005 by CP-Geek


OC-Papat kesänpeijaiset 01-03.07.2005
Alustavasti päivämääräksi kesämiittiin on sovittuna heinäkuun alku, kunhan kaikki selviävät juhannuksesta. Luvassa kellotusta eri alustoilla höystettynä eri aineksilla, näillä näkymin ainakin CO2 ja LN2 sekä über-vesijäähy. Ja kaikki livenä nettiin useammalla WebCamilla, taattuun OC-Paappa tyyliin ;) Sijainniksi miitille on alustavasti päätetty suomen pohojanmaa, eli CP-Geek joutuu isännäksi. Joten vuoroin vieraissa, seuraavaksi kai sitten kotkaan...
03.03.2005 by CP-Geek


Uusin OC-Pappa
OC-Pappa-raati on yksimielisessä viisaudessaan ottanut rinkiin uuden OC-Pappa jäsenen, joten toivotamme TuneX:in tervetulleeksi joukkoon harmaantuvaan. TuneX (Tunnetaan myös nimellä TeiniX-TuneX) vaikuttaa Kotkan seudulla, pitäen huolen että OC-Papat ovat suojassa idästä tapahtuvilta kellotushyökkäyksiltä. TuneX valittiin yksimielisesti, eikä ihan vähiten loistavan emon-tappoominaisuuksien ja -taitojen perusteella, tervetuloa, ja olkoon twiikkeri sinulle suosiollinen!
03.03.2005 by CP-Geek


 

::   OC-Papat   ::   Tiedotteet   ::   Kuvagalleriat   ::   Kommellukset   ::   WebCam   ::   Tiedostot   ::   Tulokset   ::   Yhteystiedot  :: Linkit   ::    
Copyright (C) 2004-2008, OC-Papat - CP-Geek. Kaikki oikeudet blaa blaa blaa....